Jussi Rinne

Jussi Rinne

Jussi Rinne on abstrakti taiteilija joka asuu nykyisin Helsingissä..

Jussi on syntynyt Espoossa 1983.

Hän luo taidetta joka tuo iloa ja antaa katselijalle vapauden nähdä taiteen kuten sydämessään tuntee ja
mielessään kokee sen.

Lapsuudesta lähtien luovuus on ollut hänen tapa ilmaista itseään ja inspiroida ympärillään olevia. Varttuessaan, oma polku vei työskentelemään finanssialalle taiteen sijaan.

Taide kuitenkin on seurannut aina harrastuksena vierellä. Lapsiperheen kiireiden ja finanssialan työuran myötä aika taiteen harrastamiselle alkoi vähenemään ja taideharrastus jäi tauolle. Muutaman vuoden tauon jälkeen Jussi kaivoi pensselit ja maalit esiin, ja tulosta alkoi syntyä!

Nuorempana Jussin työt olivat esittäviä teoksia, kuten maisemamaalauksia tai yksityiskohtaisia piirroksia. Tuolloin abstrakti taide tuntui hänestä oudolta, eikä kovin kiinnostavalta. Nyt uuden alun myötä hän on löytänyt abstraktista taiteesta uuden tavan ilmaista itseään.

Abstraktissa taiteessa Jussia kiehtoo, ettei ole väärää tapaa tehdä taidetta. Abstraktissa taiteessa hänen ei tarvitse välittää oikeista mittasuhteista tai kuvakulmista. Abstraktin ilmaisutaiteen tekeminen on hänelle paljon hauskempaa kuin konkreettisten esineiden ja muotojen maalaus. Se on ideoiden, energian ja tunteiden välittämistä erilaisten muotojen ja värien avulla, missä hän voi päästää mielikuvituksensa valloilleen.

Näyttelyt:

Solo
3.2020 Hollolan Vanha Kunnantupa, Hollola
8.2020 Kind of Green, Helsinki

4 open listings

No followed people

No reviews

Jussi Rinne
Hover