Tiia Henriksson

Tiia Henriksson

Olen itseoppinut taiteilija joka aloitti maalaustaiteen tekemisen terapiana, ystävän kehoituksesta, läheisen perheenjäsenen kuoltua. En ollut koskaan aiemmin pitänyt sivellintä kädessäni ja viimeisin kontaktini maalaamiseen oli varmaankin ollut sormivärit.

Sen jälkeen kun vedin ensimmäisen siveltimen vetoni kanvakselle en ole voinut lopettaa. Aluksi maalasin viikkoja miltein kellon ympäri. En voinut uskoa, että käsistäni pystyi syntymään jotakin sellaista mitä kanvaksella näin. Minulla ei ole ollut pienintäkään aavistusta, että osaisin maalata.

Johtuen siitä, että taide on minulle ennen kaikkea terapiaa, sekä tapa käsitellä tunteitani, jokainen teokseni sisältää suuria tunteita. Olen itkenyt, nauranut ja ollut innoissani jokaista teostani tehdessäni. Teosteni pyrkimys yksilöllisistä kokemuksista kumpuavaan kerrontaan on näin ollen vahva.

I am an artist.
Driven by passion,
seized by obsession,
delighted by creation,
enthralled with expression,
entranced by vision,
diverted by daydreams,
filled with emotion,
fueled by compulsion,
consumed with beauty and blindsided by inspiration.
WELCOME TO MY MIND…

Tuotantoni on abstraktia maalaustaidetta.

Instagram: tiia.henriksson.art

HUOM!
Teen taidetta myös tilauksesta. Ota rohkeasti yhteyttä mikäli mielimäsi teos on jo myyty, tai haluat vaikka omien väritoiveiden mukaisen teoksen. En peri erillistä tilaustyölisää.

3 open listings

No followed people

No reviews

Tiia Henriksson