Jussi Rinne

Jussi Rinne

Kasvaessani en oikein koskaan ymmärtänyt abstraktia taidetta. Siinä ei vain ollut minulle järkeä. Ihailin esittävää taidetta ja pyrin omissa töissäni aina luomaan täydelliset mittasuhteet, muodot ja vangitsemaan näkemykseni täydellisesti teokseeni. Tajuamattani pyrin luomaan taidetta tietynlaisten itseni asettamien rajojen puitteissa.

Kolmikymppisenä abstrakti taide valloitti minut ja se tapahtui hetkessä. Muistan tuon hetken, kun kokeilin ensimmäistä kertaa abstraktin taiteen maalaamista vanhan kotini takapihalla, aurinkoisena kesäpäivänä valkoviinilasi kädessäni. Minua ei rajoittanut se mitä näin ja miten pystyn vangitsemaan näkemäni teokseeni, vaan pystyin luomaan taidetta tunteella. Siinä ei ollut mitään rajoitteita, vaan täydellinen vapaus luoda. Tunne luopua kontrollista, ottaa riskejä ja antaa taiteen vain tulla... se oli vapautta.

Abstrakti taide on minulle ideoiden, energian ja tunteiden välittämistä erilaisten muotojen ja värien avulla, missä päästän mielikuvitukseni valloilleen.

Näyttelyt:

Yksityisnäyttelyt:
3.2020 Hollolan Vanha Kunnantupa, Hollola
8.2020 Kind of Green, Helsinki
6.2021 Cafe Sose, Helsinki
10.2021 Hesari 13
11.2022 Galleria4-kuus, Helsinki

Yhteisnäyttelyt:
8.2020 SWISSARTEXPO, Zürich
6.2021 Galleria MA | AN, “Kesä!”
1.2022 Galleria Fogga, Helsinki

17 aktive annonser

Følger ingen brukere

Ingen vurderinger

Jussi Rinne